06 June 2009

Kindar Sürpriz

Bu günlüğü takip eden arkadaşlarımın dolaplarında -ya da tişörtlerini her nereye koyuyorlarsa oralarında- Kindar tişörtü olmadığını sandığımdan -en azından hiçbirinin üzerinde görmedim- güvenle yazıyorum bu girdiyi.

Arkadaşlar, ülkemizi tehdit eden büyük bir tehlikeyle karşı karşıyayız. Bu tehdit, kendisini "esprili genç tişörtü" olarak gösteriyor. Başta umursamadık, bazen gördüğümüzde tebessüm ettik, bazen açıkça güldük. Espri anlayışımızı kullanarak kendisini dost canlısı gibi gösterdi ama sonunda çizgiyi aştı! Evet dostlarım, eminim ki hepimiz İstanbul sokaklarında dolaşırken illa ki bir genç arkadaşımızın üzerinde, bildiğimiz "Kinder Surprise" logosunun kaşlarını çatmış ve eline bıçak almış halini, altında "Kindar" yazısıyla görmüşüzdür. Hepinize samimiyetle sormak istiyorum: Bu ne biçim espri lan?!

Allah aşkına şu esprili genç tişörtü olayını boykot edelim. Ya grup tişörtü giyelim, ya düz renksiz tişört. Hatta ıvır zıvır kot markalarının genç işi desenler falan çizdiği tişörtler bile iş görür. Belki evinde bol miktarda esprili tişört olan vardır, onlar için bırakmak zor olacaktır, ama deneyin. Ve şunu asla unutmayın dostlarım; hiçbir zaman bu espriler ilk gördüğünüz zamanki kadar komik gelmeyecek. Yetti be!

Ekleme: http://xkcd.com/23/
Ayrıca kendisi bu oluyor: http://www.tisortum.com/site/page.asp?dsy_id=6316

2 comments:

  1. Onlar olmasaydı gerçekten kaliteli esprilerin kıymetini nasıl bilecektik? Sorarım size sayın boykotör...

    Şaka bir yana aslında bu bir tarz meselesi, şahsen bunların genelini bende pek tutmuyorum ancak, iş giyim kuşam alanına girdiği için zevkler ve renkler tartışılmaz olayına geliyor biraz bu durum.

    Nasıl ki mütemadiyen berbat espri yapan insanlar boykot edilmiyorsa berbat espri yapan tişörtler de edilmeyecektir bence. En fazla söyleyebileceğimiz kendi düşüncemizi naçizane belirtmek olacaktır.

    Yanılıyor muyum?

    ReplyDelete
  2. Aslında haklısın ya, onların esprisi, onların tercihi, karışmak bana düşmez normalde. Hani bir lafım da yoktu, ama şu Kindar cidden beni benden soğuttu şerefsizim ya.. >.< Benim de bir sınırım var arkadaşım, hem kimse dur demezse bu seviye gitgide düşmeyecek mi? Birkaç seneye tişörtlerde "Mataramasuko" esprileri görürsek ne yapacağız?

    ReplyDelete