20 January 2009

İlklerden bahsedilmeyen bir ilkim olmayacak...

Nedense salak gibi hiç hesapta yokken bir günlük açınca -aslında bunu genellemek istemiştim ama başka neyi salak gibi hesapsızca açınca bir şey yazmam gerekiyor ki?- hep "İlkler şöyledir, ilkler böyledir, bu ilk girdimde şunları şunları planladığımı açıklıyorum, vatana millete hayırlı olsun" tadında oluyordu. Hani bu gidişe bir dur demek istedim, o tür şeyler artık kabak tadı vermişti, ama bu şekilde bir itiraf daha mı iyi oldu sanki? Bilmiyorum, eğer birileri okursa onlar karar verecek artık. Ya da taa 2005'te Google Pages açıldığında yaptığım sayfa gibi pek küçük bir azınlık tarafından bilinecek, onlar da bir kere görüp belki gülecek, sonra da unutacak. Niye bu kadar olumsuzum ki?

İyi kötü bir girdi olacak kadar yazdık iç çelişki, şüphe falan derken. Daha da yazarım aslında, biliyorum, ama cidden, okunmaya engel bir yazı olacak o zaman. Hele ki tamamen, her anlamda, var olan kavramı alabildiğine karşılayacak nitelikte amaçsız bir yazı olduğu için zorlamamayı uygun görüyorum. Ama sanırım ilk girdiden günlüğün genel havası aşağı yukarı belli oldu? Buraya saçmalamalarımı yazacağım, veya saçmalayacağım zaman buraya yazacağım. (Zaten bu ismi başka türlüsü kurtarmazdı.) Ya da saçmalamak istediğimde burayı açıp yazacağım. Her neyse işte. Sizin açınızdan burayı açtığınızda göreceğiniz şey bir takım saçmalamalar olacak sonuçta. Kalın sağlıcakla!

3 comments:

  1. Bu kaçıncı bahar diyorum sana buradan :D

    ReplyDelete
  2. Alla alla neden sage uygulamasında yeni girdi olarak bunu göstermiş acaba...

    ReplyDelete
  3. Hım, sanırım şeyden. Ben bir an gaza gelip tüm girdileri "devamını oku"lu şekilde böleyim demiştim, sonra çok tırt durduğunu ve çok işlevsiz olduğunu fark edip geri düzelttim, ondandır. XD

    ReplyDelete